Promovare pe Youtube – Cum setam prima reclama pe Youtube

Azi vreau sa vorbim despre Promovare pe Youtube, este un subiect in crestere si este normal sa fie asa la cat de mult a urcat industria video in ultimul timp.

Am mai vorbit si in cursul Cum Sa Incarci Video Pe Retelele De Socializare despre Youtube si cum sa te pozitionezi in topul cautarilor fara sa te promovezi, doar gratuit/organic. Dupa cum am spus mai sus Youtube este in crestere si video a luat o amploare de neimaginat dar cu toate astea de ce sa nu profiti si de partea de reclame a Youtube-ului care este una ieftina in comparatie cu alte platforme.

Am reusit sa ajungem la 0,02 lei pe vizionare de video, un cost foarte mic dar care in urmatorii ani o sa fie tot mai greu de atins deoarece si aici concurenta este in crestere. Recomand la toata lumea care are un business sa incerce sa isi promoveze serviciile si produsele si prin acest canal.

Pana la urma poti sa te promovezi gratuit pe Youtube in limita a 200 lei care ii primesti de la Google sub forma de voucher de bun venit. Acest voucher il primesti o singura data cand iti creeezi cont pe Google Ads.

Te las sa te uiti la video si daca ai intrebari poti sa le scrii sub video la sectiunea de comentarii

Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune cum ti sa parut acest video, daca ai intrebari despre ce ai vazut in video sau alte intrebari in general ce tin de Youtube si video?

  • de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *