Calitatea este valoarea noastra cheie

Abordam orice proiect cu pasiune, profesionalism si daruire

Calitatea este valoarea noastra cheie

Abordam orice proiect cu pasiune, profesionalism si daruire

by Sorin
Videostory sugereaza misiunea profesionala pe care ne-am asumat-o. Intr-o perioada in care atentia oamenilor este din ce in ce mai greu de captat, misiunea noastra este de a transforma afacerile clientilor nostri in povesti video atractive care sa atraga atentia si banii clientilor lor.

In ultimii 5 ani am creat peste 3000 de video-uri lucrand pentru clienti din afara tarii, care ne-au solicitat cu mult interes serviciile de productie video.

De vasta noastra experienta pot beneficia acum si afacerile din Romania.

Viziunea noastra este ca in urmatorii 5 ani sa avem un impact benefic in peste 15% dintre afacerile din Romania, creandu-le cel putin un video animat explicativ.

Abordam orice proiect cu pasiune, profesionalism si daruire.

De aceea am reusit sa dam viata multor afaceri si sa crestem vanzarile lor. Comunicarea este cheia construirii relatiei noastre cu clientul. Identificam nevoile afacerii clientilor nostri, consiliem si oferim suport informational prin blog-ul de pe site-ul nostru.

Noi stim ca o calitate slaba a video-ului este descurajanta, iar calitatea este valoarea noastra cheie.

Si afacerea ta merita sa fie cunoscuta! Alege reclamele create de echipa Videostory  pentru opotunitatea de a comunica diferit cu clientii tai si pentru a te diferentia de competitori.

Contacteaza-ne acum.

 

Sorin Crisan

Fondator Video Story

Top