Video Story sugereaza misiunea profesionala pe care ne-am asumat-o. Intr-o perioada in care atentia oamenilor este din ce in ce mai greu de captat, misiunea noastra este de a transforma afacerile clientilor nostri in povesti video atractive care sa atraga atentia si banii clientilor lor.

In ultimii 8 ani am creat peste 4000 de video-uri lucrand pentru clienti din afara tarii, care ne-au solicitat cu mult interes serviciile de productie video.

De vasta noastra experienta pot beneficia acum si afacerile din Romania.

Viziunea noastra este ca in urmatorii 5 ani sa avem un impact benefic in peste 15% dintre afacerile din Romania, creandu-le cel putin un video animat explicativ.

Abordam orice proiect cu pasiune, profesionalism si daruire.

De aceea am reusit sa dam viata multor afaceri si sa crestem vanzarile lor. Comunicarea este cheia construirii relatiei noastre cu clientul. Identificam nevoile afacerii clientilor nostri, consiliem si oferim suport informational prin blog-ul de pe site-ul nostru.

Sorin Crisan

FOUNDER & CEO

Ana 

CO-FOUNDER & Animation

Vali

Script Writer

RoxanaWhiteboard Expert

Mihai 

After Effect Expert

Alexandra

Voice Over

Alexandru

Voice Over

MirceaVoice Over

Noi stim ca o calitate slaba a video-ului este descurajanta, iar calitatea este valoarea noastra cheie.
Si afacerea ta merita sa fie cunoscuta! Alege reclamele create de echipa Videostory pentru opotunitatea de a comunica diferit cu clientii tai si pentru a te diferentia de competitori.


Contacteaza-ne acum.
Sorin Crisan
Fondator Video Story