Instagram este viitorul iar videoclipul devine tot mai important pe Instagram iar o mare parte din business-uri au ales sa sa fie prezente acolo de ce sa nu profiti si tu si sa-ti promovezi afacerea pe Instagram?

Popularitatea reţelei Instagram pentru videoclipurile de astăzi este de necontestat iar entuziasmul utilizatorilor de a viziona conţinut video în diverse forme este de neoprit.

Studiile Instagram arata că peste 80% din utilizatori consuma zilnic conţinut video. Datorită acestui lucru Instagram a văzut valoarea video şi pentru comercianţi, motiv pentru care a lansat mai multe formate video şi caracteristici tot mai uimitoare în ultima vreme.

promovezi afacerea pe Instagram

Atenţia consumatorului de azi se îndreaptă către branduri, produse şi servicii care îşi spun povestea vizuală pe Instagram. Un studiu făcut de usatoday.com arata ca un număr uriaş de utilizatori de social media au declarat că Instagram este rețeaua lor socială preferată, inspirationala şi vibrantă, locul unde se simt fericiţi în mediul online.

Utilizatorii împărtășesc videoclipuri și imagini, precum și emisiuni de știri și emisiuni live. De aceea Instagram a devenit o platformă extrem de vizibilă consumatoare de conţinut video.

Instagram este popular printre cei mai tineri, avizi de mişcare, sunet şi impact vizual. Statista vine în completarea informaţiilor cu vestea că 32% dintre utilizatori au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, iar 33% au vârste cuprinse între 25 și 34 de ani.

Goodbye Facebook, hello Instagram!

Firma de cercetare eMarketer prezicea în martie 2018 că numărul de utilizatori Instagram va crește până la 927,9 milioane până în 2021. Se pare că deja a depăşit 1 miliard de utilizatori, conform ultimelor statistici din luna aprilie 2019, prezentate pe statista.com.

Pe locul 2 în topul celor mai populare reţele sociale în 2019, statistic vorbind, Instagram are un număr de 800 de milioane utilizatori lunar, iar aproape 500 de milioane de utilizatori sunt activi în fiecare zi. Instagram înseamnă tot mai multe posibilităţi de publicitate video în viitor. Lesne de înţeles că acest lucru înseamnă o oportunitate masivă pentru comercianţi de a-şi construi şi promova afacerea prin conţinut video.

Este promovarea pe Instagram o oportunitate şi pentru o afacere mai mică? Sau tot mai pretenţioşii utilizatori au ochi doar pentru brand-uri mari?

Răspunsul este doar unul şi simplu. Acum este şansa afacerilor mici şi mijlocii să-şi spună povestea lor vizuală care va capta atenţia şi îi va diferenţia de competiţie!

Acum este şansa ta să îţi spui povestea afacerii tale, a produselor tale sau a unui aspect legat de personalitatea brand-ului tău.

Spune-ţi şi tu povestea afacerii într-un mod cât mai clar, concis şi creativ. Prin video-urile create de noi te ajutăm să îţi creşti vizibilitatea, să-ţi comunici mai bine misiunea şi viziunea brand-ului tău şi să creezi o conexiune pe termen lung cu audienţa ta.

  • Mai mult trafic,
  • Mai multă vizibilitate,
  • Un grad mai mare de conştientizare a mărcii,
  • sau mai multe conversii,

oricare ar fi obiectivul afacerii tale, noi îţi stăm la dispoziţie ca să le îndeplineşti cu videoclipurile realizate de noi pentru Instagram.

Nu uita! Dacă nu eşti la curent cu tot ce este nou în lumea promovării online cu siguranţă altcineva o va face. Fii în trend cu toate oportunităţile de creştere a unei afaceri în online în 2019 ca să fii cu un pas înainte de competitorul tău.P.S. Stai cu ochii pe noi, urmateste-ne pe blog pentru că vom veni în sprijinul tău cu informaţii utile despre tipuri şi caracteristici de conţinut video şi cu sfaturi legate de strategia de urmat când lansezi o campanie de anunţuri video pe Instagram.

About the Author

Leave a reply

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}