Investesti timp, bani si energie intr-o afacere pe care vrei sa o dezvolti rapid si care sa-ti aduca tot mai mult profit, dar te-ai intrebat ce trebuie sa faci ca sa vinzi online?

Pornesti la drum cu atata entuziasm de antreprenor si crezi ca “va merge”.

Muncesti din greu, transpiri, testezi si retestezi ca sa creezi cel mai bun produs sau sa oferi cel mai bun serviciu. Esti convins ca oamenii, dintre atatea oferte, vor alege produsul sau serviciul tau pentru ca … este cel mai bun.

Acumulezi stres vazand ca primii pasi nu ti-au adus prea multe vanzari sau poate deloc, nu intelegi de ce dar, totusi, te inarmezi cu rabdare si speri ca situatia se va schimba. Le-ai facut pe toate dar, in fapt, ai omis cel mai important lucru: comunicarea!

vinzi online

Modul in care comunici cu potentialii tai clienti determina succesul unui business. Ca sa-ti cunoasca produsul si sa-l aleaga dintre zecile de oferte, este esential sa faci primul pas: sa comunici eficient cu ei. Iar ceea ce probabil inca nu stii este ca, indiferent cat de bun ar fi produsul sau serviciul tau, daca nu reusesti sa le transmiti clientilor tai cat de valoros este acesta, atunci afacerea ta inca este departe de succes. Spune-le oamenilor despre produsul sau serviciul tau! Ei doresc sa afle povestea lui.

Rapid si comod, de pe telefonul mobil, ei chiar adora sa vizualizeze filmulete despre bunuri si servicii de care au nevoie. Stiai ca 1 din 4 consumatori tind să-şi piardă interesul pentru o companie dacă nu are niciun videoclip pe site-ul ei?

Echipa Videostory te poate ajuta sa-ti faci cunoscut produsul sau serviciul prin cea mai eficienta metoda de comunicare a momentului, video-ul. Un video are puterea de a ajunge rapid la audienta ta, cu cel mai bun si convingator mesaj de marketing. In 60 de secunde, povestea ta traverseaza internetul si iti poate aduce noi clienti.

Video-urile creează încredere, deschid interesul si generează fidelizarea clienţilor. Prezinta-le aspecte frumoase si interesante legate de procesul de productie, asa ii vei convinge ca realizezi un produs extraordinar! Poate ai un concept interesant care le simplifica si imbunatateste viata, prezinta-i beneficiile intr-un mod care sa le starneasca interesul!

Cineva spunea ca un brand este ca un star de cinema, are o imagine, un drum spre succes si … multa personalitate. Surprinde momente frumoase din viata brandului tau si arata-le clientilor tai!

In acest fel se va crea o conexiune emotionala iar brandul tau va fi mai aproape de ei. Conform studiilor, consumatorii sunt de cateva ori mai tentati sa aleaga un produs de care au auzit sau pe care il cunosc decat un produs necunoscut. In decizia de cumparare intervine un element decisiv: increderea.

Chiar daca produsul necunoscut este mai ieftin, consumatorii prefera sa plateasca mai mult pentru un produs care le inspira incredere.

Am creat peste 4000 de video-uri pentru clienţii noştri. Printr-o animaţie, un whiteboard sau un film corporate, am spus povesti frumoase, originale si pline de emotie pentru: saloane de coafura, pensiuni turistice, producatori de utilaje industriale si multe alte tipuri de afaceri mici si mijlocii.

Suntem aici pentru a te ajuta să-ţi faci si tu cunoscuta afacerea prin cea mai frumoasa poveste creata de noi, sa-ti pui in valoare produsele si serviciile care vor castiga încrederea clientilor.

P.S. Alege sa ramai in memoria audientei! Personal, imi amintesc si acum de unele reclame mai vechi care au reusit sa-mi capteze atentia, si chiar m-au determinat sa cumpar 🙂

O poveste video creativa si emotionala, cu un mesaj de marketing eficient, poate capta atentia si genera dorinta de a cumpara.

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}