Vrei Mai Mulţi Clienţi Şi Mai Mulţi Bani În Afacerea Ta?
Promovează-te prin VIDEO!

Primeşti tot ce ai nevoie pentru un video care vinde

 • Script/Text
 • Voice Over
 • Animație 
 • Muzică

Contactează-ne şi noi îţi vom transforma afacerea într-o poveste video care să atragă atenţia şi banii clienţilor tai!

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde


Dacă te nemulţumesc conversiile de pe site-ul tău şi vrei mai multe vânzări, pentru că ştii că se poate mai bine, atunci acest mesaj este pentru tine.

Nu ştiu exact care este situaţia ta pentru că nu te cunosc, nu îţi cunosc afacerea.

Dar ştiu că ai facturi şi angajaţi de plătit, că cel mai probabil investeşti în reclame pe Facebook sau Google Adwords şi că îţi doreşti rezultate mai bune, altfel nu erai aici.


Şi mai ştiu că în orice afacere se pot aduce îmbunătăţiri, mai ales din punct de vedere al comunicării mesajului de marketing.

De ce ai şi tu nevoie de un video?

Oamenii sunt acum “bombardaţi” cu reclame din toate părţile încât au devenit imuni chiar şi la cele mai puternice elemente de persuasine.

Este o adevărată bătălie pentru atenţia lor.

Şi dacă nu reuseşti să le captezi atenţia din primele secunde, poţi să ai cele mai bune produse şi servicii, ei nici măcar nu vor afla de ele. Este un adevăr destul de trist.


Sunt multe afaceri care deşi oferă calitate şi profesionalism sunt acaparate de altele care poate au mai mulţi bani de investit în publicitate sau sunt de mai mult timp pe piaţă, deşi nu sunt chiar cei mai buni.

În unele cazuri, din păcate, poate doar proprietarii acelei afaceri şi cei din jurul lor ştiu de existenţa anumitor produse şi servicii care chiar pot aduce valoare în vieţile multor oameni.

Şi e frustrant să ştii că ai muncit atât de mult la dezvoltarea lor, dar nu reuşeşti să ajungi la cât mai mulţi clienţi.

Poate şi tu te afli în această situaţie... Sau pur şi simplu îţi doreşti mai mulţi clienţi şi vrei să dobori recordurile la vânzări în lunile următoare.

Dar dacă vei continua să faci ceea ce ai făcut şi până acum este posibil ca totul să rămână la fel sau mai rău, să începi să pierzi “teren” pentru că cei din competiţia ta sigur vor învesti din ce în ce mai mult în marketing şi inovare.

Totuşi, există soluţii şi pentru tine...

Tu ai un avantaj mare faţă de ei.

Ai ajuns pe această pagină şi ai vazut ce putem face pentru tine.

Ei poate nu cunosc (încă) puterea mesajului transmis prin video marketing şi nu vor putea avea un video creat de noi, cum poţi avea tu.

In ziua de azi poţi ieşi în evidenţă mult mai uşor, de exemplu printr-un video animat. Şi poţi să îţi faci cunoscute produsele sau serviciile într-un mod cât mai captivant, chiar dacă nu ai zeci de mii de euro de investit în publicitate.

Dar înainte să mergem mai departe, vreau să mă prezint...


Sorin Crişan

Fondator Video Story

Numele meu este Sorin Crişan şi sunt fondatorul proiectului Video Story. Misiunea noastră este să transformăm afacerea ta într-o poveste video care să atragă atenţia şi banii clienţilor tăi. 


Am pornit acest proiect în 2017 deoarece până acum am activat doar pe piaţa internaţională (şi încă activăm) şi am creat peste 4.000 de video-uri pentru clienţi din întreaga lume.


Vrem ca în următorii 5 ani să creăm cel puţin un video de promovare pentru minim 10.000 de afaceri din România pentru a le ajuta să aibă mai mult trafic pe site-ul lor, conversii mai bune şi implicit mai multe vânzări.

Mai jos poţi vedea câteva video-uri create pentru clienţii noştri.

Între timp, am început să ne creăm un portofoliu şi pe piaţa din România. Iată câteva videouri şi în limba romană.


"The great team at Video Story helped us a lot and really adapted to our needs. They integrated all information provided by us after starting the project and everything came out perfectly. Thank you so much for everything and we hope to work together again!"


Antoiu Dascălu - Interdiligence


"Mulţumesc pentru disponibilitatea de care aţi dat dovadă în realizarea tuturor modificărilor pe care le-am cerut pentru a obţine în final un clip de prezentare al istoriei Doka - MEMORABIL!"


Niculae Adrian 
DOKA Romania


"Colaborarea cu echipa VideoStory s-a dovedit a fi un real succes. 
La VideoStory am întâlnit adevăraţi profesionişti, deschişi la idei noi, atenţi, serioşi, prompți, flexibili, care şi-au pus creativitatea şi talentul în slujba proiectului derulat împreună iar rezultatul ne-a depăşit aşteptările.
Îi recomandăm cu încredere şi căldură!"


Corneliu Mititelu - Insolventa.ro

Ca să înţelegi puterea video marketingului îţi prezint câteva statistici foarte interesante:

 • check
  Video-urile atrag atenţia, menţin interesul şi oferă o experienţă plăcută: 1 din 4 consumatori tind să-şi piardă interesul pentru o companie dacă nu are niciun videoclip pe site-ul lor​​​​
 • check
  Peste 90% dintre potenţialii clienţi vizualizează în întregime un clip video
 • check
  62% dintre companiile care utilizează video marketing consideră că videoclipul a contribuit la creşterea cantităţii de trafic organic pe care îl primesc.
 • check
  Video generează mai multe conversii: site-urile web care utilizează video au avut o rată de conversie de 4,8%, faţă de 2,9% pentru cei care nu utilizează
 • check
  Video creează încredere şi generează fidelizarea clienţilor: 75% dintre consumatorii unui produs au dorit să afle mai multe informaţii după vizualizarea unui video, iar 77% dintre consumatori au fost determinaţi să achiziţioneze.

Pe scurt, un video te ajută să captezi atenţia, să obţii mai mult trafic, conversii mai bune, mai mulţi clienţi şi implicit mai mulţi bani în afacerea ta şi pentru tine.


Dacă nu ai cel puţin un video de promovare îţi va fi din ce în ce mai greu să te faci cunoscut şi să transmiţi în totalitate mesajul tău de marketing. Dar acum a venit momentul să te promovezi şi tu prin video într-un mod cât mai eficient şi profesional.


Şi noi suntem aici pentru a te ajuta să-ţi creşti vânzările, profesionalismul şi încrederea.
Afacerea ta are nevoie de un video creativ, original şi eficient.

Tu ce vrei să promovezi printr-un video?


Ai un produs său serviciu anume care vrei să ajungă la cât mai mulţi oameni? Sau pur şi simplu vrei să adaugi o notă de profesionalism site-ului tău printr-un video animat?


Indiferent ce îţi doreşti, noi te putem ajuta.
Cu o experienţă de peste 7 ani în producţie video ştim că putem să îţi oferim şi ţie un video cât mai bun care să îţi aducă rezultatele dorite şi să te ajute să îţi creşti afacerea.

Iată ce îţi putem oferi noi...

Acum vreau să îţi prezint specific ce îţi putem oferi şi care este următorul pas pentru tine dacă vrei să îţi facem un video sau mai multe… Unii clienţi vin la noi şi doar ne arată site-ul spunându-ne că vor un video cu informaţiile de acolo. Alţii sunt mai specifici şi lucrăm exact pe dorinţele şi nevoile lor.


 • check
  Creare script video (dacă nu ai tu deja unul) sau îmbunătăţire script. Avem o persoană cu experienţă de peste 7 ani în crearea de mesaje de marketing şi îţi poate concepe şi ţie un script care să atragă atenţia şi să creeze interes pentru ceea ce promovezi;
 • check
  Înregistrare voce profesională 
 • Mmuzică de fundal 
 • check
  Video Animat, Whiteboard sau Corporate.

Vei putea ţine legătura cu un project manager, o persoană dedicată care se va asigura că toate cerinţele şi nevoile tale să fie îndeplinite astfel încât video-ul să iasă cât mai bun şi aşa cum doreşti şi tu.

Şi în plus:

 • check
  Păstrăm proiectul tău timp de 30 de zile în caz că doreşti anumite modificări;
 • check
  Păstrăm video-ul tău în cloud timp de 6 luni şi îţi oferim link de unde îl poţi descărca pe orice dispozitiv.

Cât costă un video realizat de noi?

Preţurile pot varia în funcţie de tipul de video, de lungime şi de cerinţele tale. De aceea pentru o ofertă personalizată ne putem auzi la telefon.


GARANŢIE 200% 

Ai garanţia banilor înapoi

Ştim că cea mai mare frică pe care o ai atunci când cumperi ceva de pe internet este că nu o să îţi placă. Dacă la final nu vei fi mulţumit, poţi cere modificări la video sau îţi poţi cere banii înapoi, fără să fii luat la întrebări. Aşa că nu ai niciun risc.
La noi va fi doar o singură întrebare care să ne ajute să ne perfecţionăm serviciul pentru a avea clienţi 100% satisfăcuţi de fiecare dată.
Ştim că îţi putem oferi un video de calitate şi de aceea avem această garanţie.

Iată care este următorul pas pentru tine


Apasă pe butonul “Contactează-ne acum” de mai jos şi transmite-ne următoarele 3 lucruri:

 • check
  Ce vrei să promovezi prin video (şi dacă mai vrei să oferi alte detalii, site, pagina de Facebook, etc.)
 • check
  Numărul tău de telefon
 • check
  e-Mail

Pentru că şi timpul nostru este limitat şi dorim să oferim calitatea fiecărui video pe care îl creăm, putem lucra doar cu 5 persoane pe săptămână. De aceea este important să ne contactezi cât mai repede dacă ai nevoie urgent de un video.

Dacă vei continua să faci aceleaşi lucruri totul va rămâne la fel.
Poate că vei munci la fel de mult ca şi până acum fără să vezi vreo imbunatire la finalul fiecărei luni şi chiar mai rău, poate că vei fi nevoit să concediezi din personal deoarece nu îi mai poţi plăti, cheltuielile fiind prea mari.


Astfel îi vei încărca pe unii angajaţi cu mai multe sarcini, iar calitatea produselor şi serviciilor oferite poate scădea. Atunci vor începe să apară clienţi nesatisfăcuţi, să ţi se creeze o reputaţie proastă şi afacerea chiar să intre în faliment.
Nu-i aşa că nu îţi doreşti acest scenariu negativ?


Ştiu că vrei mai mult de la afacerea ta şi înţelegi că un video de promovare este o investiţie atât pe termen scurt, cât şi mediu său lung. Un video va rămâne pentru totdeauna pe internet şi îţi poate aduce mai mult trafic, mai mulţi clienţi şi mai mulţi bani în contul tău.

Îţi doresc o afacere cât mai prospera!
Sorin Crişan
Fondator Video Story

P.S. Meriţi că afacerea ta să fie cât mai cunoscută şi să ai cât mai mulţi clienţi. Ştiai că o reclamă video poate creşte dorinţa de cumpărare cu până la 97%?

Promovează-ţi şi tu produsele şi serviciile printr-un video creat de noi cu pasiune şi profesionalism. Nu lasa competiţia să îţi fure clienţii.


Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată!

Video Story © 2019