Cum să atragi mai mulţi clienţi din mediul online

Ai o afacere sau lucrezi pe un proiect pe care vrei să îl promovezi online dar nu știi cum să faci asta cu succes?

Ți-ar plăcea să ai un om în firmă care să se specializeze în publicitate și marketing online, dar nu știi cum să îl îndrumi și ce anume să îi dai de lucru?

Sau poate ești chiar tu persoana responsabilă cu promovarea firmei și nu știi să faci toate lucrurile pe care ți le cere șeful în mod insistent…

Într-o afacere este nevoie de marketing periodic pentru a ajunge cu produsele tale la cât mai mulţi oameni. Ai nevoie de un site, de o pagină de Facebook, de reclame pe Facebook, pe Google Adwords.

Si in plus…

Poate că ai nevoie şi de un blog unde educi potenţialii tăi clienţi, să ştii cum să creezi conţinut, să comunici prin email, cum fac eu acum, dar poate şi de un canal de YouTube unde să postezi diferite clipuri video pentru a atrage noi clienţi.

Problema este că fiecare aspect necesită educaţie şi timp pentru a putea face bine şi a obţine rezultatele dorite.

De exemplu, ca să faci reclamă pe Facebook ori plăteşti pe cineva care se pricepe, ori te educi tu ca să ştii ce este de făcut şi atunci ai nevoie să înveţi tot ce e necesar de la cineva cu experienţă, altfel rişti să pierzi bani buni.

Chiar şi dacă plăteşti pe cineva tot trebuie să ştii câte ceva despre acel domeniu ca să înţelegi cât merită să plăteşti şi dacă merită.

De aceea poate fi copleşitor să te ocupi singur de marketingul afacerii tale dacă nu ai prea multă experienţă în domeniu. Dar poate fi şi costisitor să plăteşti mereu pe cineva prin externalizarea serviciilor de marketing.

Şi unele afaceri mici sau mijlocii chiar nu au nevoie de agenţii de marketing. Se poate ocupa în mare parte cel care conduce afacerea sau echipa sa de 2-3 persoane.

Totuşi, şi ei au nevoie de educaţie în acest domeniu ca să fie cât mai bine pregatiti în ceea ce fac.

Dacă înţelegi că este important să investeşti în tine și în echipa ta pentru a-ţi duce marketingul la un nou nivel, agenţia Kiwi vine cu o soluţie pentru tine.

Au pregătit un program online în care poţi învăţa pas cu pas multe aspecte ce ţin de marketingul online. Este potrivit pentru tine sau cei din echipa ta dacă vrei să te asiguri că ei fac o treabă cât mai bună acolo şi investiţia ta în ei îţi aduce rezultate.

Mai jos poti sa vezi o parte din ce o sa gasesti in platforma:

Lansarea Unui Brand În Mediul Online
Cum Să Promovezi O Afacere Locală
Cum să scrii titluri persuasive (care vând)
Primii Pași În Promovarea Organică Pe Facebook
Creează reclame pe Facebook Boost Post
Cum Să Îți Faci Profilul De Instagram Atrăgător
Concepe Corect Și Eficient Un Brief De Proiect

Găsești toate detaliile pe butonul de mai jos.

Citeşte cu atenţie, s-ar putea să fie exact ce ai nevoie acum ca să înveţi cum să aduci mai mulţi clienţi în afacerea ta şi mai mulţi bani în buzunarul tău!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: